Notícies << Tornar
Dimarts, 2 de febrer 2021
DIPLOMA LET'S CLEAN UP!!!
        
Diploma de participació a la setena edició del Let’s Clean Up Europe! 2020
Let’s Clean Up Europe! 
Entre el 18 i 20 de setembre de 2020 es va celebrar a Europa la iniciativa europea Let’s Clean Up Europe! en la qual totes les persones poden participar, de manera voluntària, en diferents accions de neteja dels espais naturals, com boscos, platges, rius o rieres.

 
Els alumnes de 2n ESO del nostre Institut van participar en el Let's Clean Up recollint en total aproximadament 165 Kg de deixalles a la zona de la Roureda, davant del polígon de Can Verdalet.
Destacar que es van treure dues rodes una d'elles de camió, també es van retirar tres peces de grans dimensions de ferralla d'un vehicle, així com dues saques grosses que contenien envasos, vidre i altres restes.

Sorprèn de la quantitat de deixalles que es generen i es llencen a entorns naturals com la zona de la Roureda declarada PEIN (Espai d'interès Natural de Catalunya).
Les accions de neteja donen resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en espais naturals per evitar possibles contaminacions i restaurar-ne l'hàbitat i el paisatge.
 
 
Institut Lluís Companys
c/ Joan Maragall, s/n
08490 Tordera
Tel. 937 65 08 22
[email protected]