Notícies << Tornar
Dilluns, 12 de abril 2021
Certificat de participació dels i les alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Lluís Companys
        
 
Gràcies per formar part de la solució al repte del malbaratament alimentari! Us volem agrair la vostra implicació en aquesta lluita que ens toca a tots i totes. Aquesta passada tardor vam realitzar un taller de sensibilització al vostre centre i us volem fer arribar un document amb la valoració dels tallers que va realitzar l’alumnat. Esperem que l'experiència us resultés interessant i ho gaudíssiu tant com nosaltres!
 
Per continuar treballant sobre el tema, teniu disponible  la nostra 
pàgina web. Hi ha material didàctic per descarregar i vídeos sobre les conseqüències ambientals, socials i econòmiques del malbaratament alimentari. Si necessiteu inspiració, també hi podreu descobrir articles plens d'idees innovadores i enllaços relacionats amb aquest gran repte que ens ocupa.
 

Us animem, a més, a explorar l’
enllaç que vam crear per la Diputació de Barcelona en relació amb la setmana de prevenció de residus, on hi trobareu els següents recursos:
-      “El menjar no es llença” Memory imperfecte.
-      Sopa de lletres aprofitades.
-      Passa Paraules d’aprofitament.
-      Quiz “El menjar no es llença”.
-      Receptes d'aprofitament.
 
 
Estem a la vostra disposició per noves activitats que us plantegeu, xerrades, tallers, projectes d'Aprenentatge i servei entre d'altres. Us anirem informant de les activitats que anem fent.
  
Moltes gràcies per la vostra implicació!
 
Esperem retrobar-vos ben aviat! 
 
 
Institut Lluís Companys
c/ Joan Maragall, s/n
08490 Tordera
Tel. 937 65 08 22
[email protected]